Bu tarifte üçgen çikolatalı katmerin nasıl yapıldığını okumak gerçekten ilginç. Yufkaların arasına çikolata koyarak hem pratik hem de lezzetli bir tatlı elde ediliyor olması harika! Özellikle çikolata severler için vazgeçilmez bir seçenek olması çok doğru. Hazırlık aşamalarındaki detaylar da oldukça açıklayıcı. Peki, bu tatlının en çok hangi tür çikolata ile yapıldığını merak ediyorum; bitter çikolata mı yoksa sütlü çikolata mı daha iyi bir tat veriyor? Ayrıca, yufka yerine baklava yufkası kullanmanın nasıl bir fark yarattığını deneyimleyen var mı? Bu tarifin deneyip sonuçlarını paylaşacak olanlar var mı?
Bu tarifte üçgen çikolatalı katmerin nasıl yapıldığını okumak gerçekten ilginç. Yufkaların arasına çikolata koyarak hem pratik hem de lezzetli bir tatlı elde ediliyor olması harika! Özellikle çikolata severler için vazgeçilmez bir seçenek olması çok doğru. Hazırlık aşamalarındaki detaylar da oldukça açıklayıcı. Peki, bu tatlının en çok hangi tür çikolata ile yapıldığını merak ediyorum; bitter çikolata mı yoksa sütlü çikolata mı daha iyi bir tat veriyor? Ayrıca, yufka yerine baklava yufkası kullanmanın nasıl bir fark yarattığını deneyimleyen var mı? Bu tarifin deneyip sonuçlarını paylaşacak olanlar var mı?
Cevap yaz