Bu tarifteki gül böreğini denemek için sabırsızlanıyorum! Üçgen yufkaların nasıl kesileceğini ve iç harcın nasıl hazırlanacağını çok net bir şekilde anlatmışsınız. İç harcına maydanoz eklemenin lezzeti artıracağını bilmiyordum, denemek lazım. Peki, bu böreği pişirirken altın rengini alana kadar beklemek dışında başka bir ipucu var mı? Ayrıca, bu böreği farklı iç harçlarla denemek gerçekten çok ilginç! Hangi iç harcı en çok tavsiye edersiniz?
Bu tarifteki gül böreğini denemek için sabırsızlanıyorum! Üçgen yufkaların nasıl kesileceğini ve iç harcın nasıl hazırlanacağını çok net bir şekilde anlatmışsınız. İç harcına maydanoz eklemenin lezzeti artıracağını bilmiyordum, denemek lazım. Peki, bu böreği pişirirken altın rengini alana kadar beklemek dışında başka bir ipucu var mı? Ayrıca, bu böreği farklı iç harçlarla denemek gerçekten çok ilginç! Hangi iç harcı en çok tavsiye edersiniz?
Cevap yaz